Poesi och dylikt.
av edit amanda larsson.

2009-09-19

ord som sårar av hat som splittrar

jag inser min egen
puttelitenhet
och mina ögon är tort tårade
för jag ser
hatet
byggas
större
i
ditt
hjärta
och jag ber
ber
och
ber
och
ber
åter igen till Den Enda
som kan beröra
vinn över mörkret
för vad vi vill se är Ljus

rena igen
och låt oss se
Dig
i
Oss

5 kommentarer:

Sandra sa...

Hej Edit!

Jag tänkte bara berätta för dig hur bra du är, hur fint o bra du skriver (eller tänker) och vilka fina bilder du tar! Men jag antar att du redan vet det :)
Det känns lite smått konstigt att jag har vetat om dig i ungefär ett år skulle jag tro, och följt både din bilddagbok och blogg, men förmodligen har du ingen aning om vem jag är. Jag har velat skriva något till dig tidigare, men jag har inte vågat. Men idag är jag nog lite modigare än andra dagar.

Och en sak till, inte för att det kommer säga dig något om vem jag är, men jag kan ju ändå passa på att berätta att jag är din kompis kusins kompis.

Ha det bra! Och en massa kramar till dig även fast jag inte känner dig men bara för att jag verkligen diggar dig! :)

lilla fröken edit sa...

fantastiskt roligt att höra ifrån dig då Sandra!
haha det är ju bara synd om dig att jag aldrig uppdaterar min Bdb men ja. Bloggen har nog tagit över!
Men härligt att du gillar vad jag nu gör. Det värmer om hjärtat då jag mest skriver för min egen skull men visst uppskattas det så när jag märker att andra gillar det också!

Keep on reading om du så känner för det och ta och berätta lite om dig själv om du så vill! :)
Det kan ju inte bara vara du som läser mina ord, jag vill ju läsa dina också hihi.

ha en finfinfin kväll Sandra jag diggar nog allt dig med ska du se!
krampådig!

Sandra sa...

Ja, jag borde kanske säga något om mig själv. Tänkte inte alls på det när jag skrev första kommentaren. Men jag är i alla fall en 15 årig tjej som bor en bit utanför Götene. Du får fråga om det är något annat du vill veta om mig. Eller läsa i min blogg, jag skriver inte mycket om mig där men lite kan du nog få reda på om du läser där :)

Jao, lite synd är det allt att man inte får se dina fina bilder längre, hehe, men faktiskt så gör det inte så mycket. För mig duger det bra med att läsa bloggen. Visst, bilder kan vara otroligt fina, men texter är ännu bättre enligt mig! Lite lättare att se någon mening i en text än i en bild. Så det är nog ingen fara att bloggen har tagit över ;)

Förresten, stämmer det att du ska komma till någon kyrka i Mariestad och predika eller så på någon ungdomshelg i oktober?

Ha de bra! :)

lilla fröken edit sa...

ja trevligt trevligt. där får jag kolla in! kul att höra lite om dig sandra! jag kan allt hålla med dig om bilder/texter och det. har alltid velat ha en bilder&texter utställning men ja. man får inte allt man vill :)

haha så det nådde dina öron? på vilket sätt om man får fråga? men nej det ska jag inte, jag är i stockholm då så jag kunde inte komma med mina ord men i mars planeras det istället!

ha det göööött

Sandra sa...

Låter ju kul med utställning, får hoppas att du kan fixa det någon gång då! Du har rätt i att man inte kan få allt men man behöver ju inte sluta hoppas för det! Det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig, och det är väl de där stunderna då allt bli mycket bättre än man trott som man får se fram emot! :)

De hade tydligen nämnt det på ungdomssamlingen där i fredags att du kanske skulle göra det. Jag var inte där då, men jag hörde det senare av min kusin! Så på det sättet gick det till ;) Men kul om du ska göra det i vår då :) Då kanske jag kommer och lyssnar, jag brukar va där ganska ofta!

god natt