Poesi och dylikt.
av edit amanda larsson.

2009-12-14

fantastiskt ord nr 1: trygghetsspace

Sa någonting om trygghetsspace
något som du aldrig höll
för du var långt in
på något opåtagligt sätt
en del av mig
ja innanför alla murar
utom mina armars räckvidd
(för du är inom dem)
finns du
såklart.
solklart.
och ändå säger jag tyst
är det möjligt
för
nej
det är det inte
inte för någon
bara för Dig.

Välkommen in
jag håller dörren öppen för dig
kom in

bli mitt trygghetsspace
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh.

sv: Haha, nej! Så fruktansvärt. Ojoj, jag måste dela med mig av en annan pinsam smsincident.
Jag hade skickat ett sms till min dåvarande klasskamrat Kalle tidigare under dagen, jag hade frågat vad han gjorde eller något ditåt. På kvällen smsade jag med Pontus i vanlig ordning, och sedan så var jag så himla trött. Jag somnade liksom mellan smsen. Tillslut så skrev han nog godnatt, eller så gjorde han inte det för att han somnade före mig. Och jag strax efter. Klockan två eller så skickade Kalle ett svar, "hej jag har varit och jagat hela dagen och byggt snöskulpturer med min granne", något sådant. Jag var ju så himla trött så jag tänkte ingenting, jag såg inte ens att det var Kalle som skrev eftersom jag senast smsat med Pontus. "Okej.", skrev jag. "Men nu är jag så himla trött, det är ju skola imorgon! Jag älskar dig mest på hela jorden, pusspusspuss."
Dagen efter kollade jag i inkorgen och såg att jag senast svarat på ett sms från Kalle. Usch så pinsamt. För grejen var att han hade nog varit lite kär i mig innan och sådär, jag vet inte säkert, men det verkade som det. Håhåjaja, men sedan skrattade vi åt det. Slutet gott!

Anonym sa...

sv: Ha ett finfinfantastiskt lov du med, jag hoppas att din resa till Budapest (eller var det Stockholm?) blir jättetrevlig!

Haha, så himla jobbigt pinsamt för Magnus! Tur att modern hade lite humor i alla fall. ;) ("Sådan far sådan son", det vill väl inte sonen veta! Så galet roligt att inte själv vara i situationen utan bara skratta så här på avstånd åt andras olycka och skam!)

Hundra godjulkramar.